Проблеми със сайта

преди 18 години 11 месеца #21655

Елтимир писа: Нима наричаш жените от твоето племе "пачаври", Коен?

Ти от къде знаеш кое е моето племе?

Може да съм негър, или хърватин, и какво ми пречи да наричам Силвия Мирчева пачавра, а вас тъпаци?

На мен сте ми еднакви.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 11 месеца #21656

Kohen писа:

Елтимир писа: Да ти препрятя ли писмата на еврейката Мирчева, Коен? Тогава може би ще разбереш. Знам, че тя ги дрънка, но аз я разбирам. Една отхвърлена жена е способна да измисли всичко. Ако продължаваш да си нахален, ще пусна някои от нейните писма. Да ги прочетат всички. Да видят една еврейка какво ми е писала. Изводите всеки може да си ги направи. Да пусна ли някои писма, Коен, да покажа ли какви сте вие, евреите?
За алкохолизма. До миналата година пиех и вино. От една година пия само бира. И то не всеки ден. За разлика от бащата на Мирчева, който наистина е алкохолик.

Продължавам да съм нахален,

Айде пусни писмата да я видим що за пачавра е тая Мирчева.

все от кол и въже.

Елтимир. Мен ако питаш, не пускай писма на Мирчева, само за да задоволиш любопитството на някого си. Имаме и други теми за разговор, вместо да гъделичкаме интригантството на Коен (пише се май Cohen, да не те плеснат през пръстите, зайо?)

Сам знаеш, че от неузрялото грозде вино не става. А пък ако и грозде не е...

преди 18 години 11 месеца #21660
Пак ли почнахте да триете бе, баси пичовете. Ами трийте си.

Айде лека нощ от мен един евреин с болен мозък!!!

преди 18 години 11 месеца #21671
Абе какво му се обяснявате на това лайно толкова.

преди 18 години 11 месеца #21688

Запознат писа: Абе какво му се обяснявате на това лайно толкова.

Решихме да му обърнем малко внимание и да му обясним , че евреите не са нищо повече от торба с лайна. Понеже паразита не може да бъде нищо друго.
Положения труд не е заради него или заради съплемениците му, а заради Хората дето четат този форум.

преди 18 години 11 месеца #21757
Само да спомена, че от вчера като влизам в този сайт и ми забива компа. Досега никога не е забивал така. Трябва да му правя студено рестартиране. Поне 5 пъти ми заби компа от вчера. Явно е че има нещо гнило в цялата история.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.