Рингтонове

преди 19 години 4 месеца #16399
Мммммммм нещо за душата!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 10 месеца #22250

Иван писа: Запознат :thumbsup:

Знаеш отношението ми към Българската народна музика - търся я постоянно и събирам!

Ванка, отиди в ДАТА.БГ и напиши в търсачката "Иван Паунов". Ще ти изкара няколко песни.. Изтегли си най напред тази за двамата баджанаци. Или направо ето линка:
www.data.bg/f.php?fid=15630301

Песен в стил който вече не знам да се среща някъде - мечкадарски песни. Песента е майтапчийска с автентични изрази и думи. След като я чух - за дълго ми беше весело. За мен си заслужава тегленето на 13-те мегабайта на МР3-ката.
Ако ти допадне - мога да ти ги пратя на диск и останалите песни та да не ги теглиш.

Тука има още:
store1.data.bg/frainetto/?NI=1
обаче качеството им е лошо.

Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 21.10.2007, 19:36

преди 18 години 9 месеца #23095
ДЕн ГРЕЕ приятели!Изкам да попитам,някой може ли да намери mp3 с тъпани.Ако му се намира в личната колекция и ги сподели,ще му бъда много благодарен.

преди 18 години 9 месеца #23107
И аз едно време много търсех тъпани.Тук има човек,който се занимава,но тогава не се отзова.
Препоръчвам ти песните на група "Исихия",харесват се на много Българи от модерно време.

преди 18 години 9 месеца #23246
Попаднах на "Исихия"миналата година и много ми допадна,особено песента"Кости"."Чекрък" също е хубава но не ми харесват зурните.Причината поради която не пуснах линк към групата тогава,е че съм малко скаран с компютрите и трудно се оправям.А когато преди няколко седмици видях че си пуснал някои от песните във форума се зарадвах,че и други са ги открили.И все пак самотното думкане на тъпана,не може да се сравни с нищо,освен може би със силата на гласа.

преди 18 години 9 месеца #23247
Все още търся самотно думкане на тъпан,но не намирам такива изпълнения.И все пак открих постоянно тъпаново думкане в пространството:) за това бях писал някъде.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.