Предложение
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
И по двете ти предложения съм: ЗА!
В "Профила" видях поле `Истинско име`. Би било добре, ако при регистрацията си потребителите не хитруват и го попълнят добросъвестно.
Стига с тая анонимност!
Ако някой от бъдещите потребители се страхува (или не да боже, СРАМУВА от името си) нека си пише в Други форуми.
Малко си е стряскащо, но ... така мисля.
А за архива няма проблеми естествено. Всичко се пази.
От преди официалното създаване на Атака, през цялата предизборна кампания непрекъснато помагахме на Атака. Който иска, нека погледне броевете на "Съпротива" и "Независимост". Сам ще се убеди в нашата подкрепа, както и колко много в предизборнната кампания е взаимствано от нас. Нямахме претенции за авторство, каузата заслужаваше да бъде подкрепена. И ние продължихме. Та до момента, в който явно ни бе демонстрирано, че сме нежелани. Сега моето мнание е, че трябва да стоим настрана, но не и да се обявим срещу Атака. Тази партия е последната надежда на българите. Не пожелавам на лидерите да я проиграят с лека ръка или заради 50 000 долара, както вече направи един от тях. Също така не им препоръчвам да продължават с прогонването на добронамерени съюзници. Не се знае кога тези съюзници могат да им потрябват.nebadon писа: AZ SUM ANONIMEN NE ZASHTOTO NE ISKAM DA MI VIJDAT IMETO PO FORUMITE - AKO NIAKOI ISKA DA MI NAUCHI IMETO - MOLIA DA POPITA...PROSTO OTKAKTO ZLOUPOTREBIHA S LICHNATA MI INFORMACIA OT EDIN SAIT, VECHE NE SE LOGVAM NIKUDE S ISTINSKOTO SI IME I TELEFONI NE DAVAM...USPEH NA SAITA - MNOGO E HUBAV I KATO SUDURJANIE I KATO TEHNICHESKO IZPULNENIE. INTERESNO MI E DALI VOININATANGRA SIMPATIZIRA NA ATAKA ? AZ SUM CHEL CHE VOININATANGRA NE E PARTIA, NO VUPROSUT SI VISI...
INTERESNO MI E DALI VOININATANGRA SIMPATIZIRA NA ATAKA ? AZ SUM CHEL CHE VOININATANGRA NE E PARTIA, NO VUPROSUT SI VISI...
Вече ни качиха `на бесилката` в неофициалния форум на атака.
Виж сам - ataka.e-bg.net/
Думите са излишни. А само с ДУМИ ни "атакуват".
"Глухи" и "слепи" клакьори сред привърженици и симпатизанти - КОЛКОТО ЩЕШ. Иска ми се да Вярвам, че в Коалицията мислят ПО-РАЗЛИЧНО.
...................
А за анонимността... дано смисъла на девизите "Да отсеем зърното от плявата" и "Българи, да се преброим!" да се окажат не това, което би могъл да си помисли човек. И дано Волен докаже, че е истински националист. Към него е насочена народната подкрепа. Предишното цареподобие разполагаше с огромна народна подкрепа, която не просто проигра, ами се изгаври с нея. Вярвам, че положението ще е по-друго сега.
От теб се учим хехеSabazii писа: Умеете да си създавате врагове хехе
Виж ти , Ангел Грънчаров се учил от мен на лицемерие и предатеслтвоЧое писа:
От теб се учим хехеSabazii писа: Умеете да си създавате врагове хехе
хехехе
хехехехе
По абсурдно твърдение не съм чувал.. но напълно в синхрон с обърканите ви представи за Време и причино-следствените връзки.
Тва е все едно да твърдим,че Хитлер е измислил Свастиката, а Ленин петолъчката
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.